Gadget TV

Recon Jet este un fel de Google Glass optimizat pentru sportivi. Este produs de către compania canadiană Recon Instruments.

Câteva dintre specificațiile lui Recon Jet:

60 de gr., lentile polarizate, display cu aspect 16:9 și rezoluție WQVGA / 240×400 pixeli, procesor dual-core la 1 GHz pe ARM Cortex-A9, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, cameră video ce filmează la 720p. Pe partea de conectivitate: Wi-Fi, bluetooth. Există posibilitatea de a sincroniza Recon Jet cu telefoanele ce rulează Android sau iOS pentru a face conexiunea la internet. Nu este un device de sine stătător din acest punct de vedere. Poate la următoare generație a Recon Jet.

Se adaugă și altimetru, termometru, accelerometru, magnetometru, giroscop, touchpad optic. Produsul urmează a fi livrat din martie 2014 și prețul său ajunge la 599 dolari. Un scurt clip video cu ce promite compania canadiană că include Recon Jet:

Sursa: Manafu.ro

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.