Diverse

Efectiv nu înţeleg cum mai reuşesc să supravieţuiască cei de la HTC în condiţiile în care veniturile le scad constant de la lună la lună. Septembrie 2018 a fost cea mai slabă lună din ultimii 15 ani, HTC reuşind să aibă venituri de doar 40.6 milioane de dolari, cu 9.6% mai puţin decât în august 2018 şi cu 80.7% mai puţin decât în septembrie 2017.

Anul 2018 a fost unul dezastruos până acum pentru HTC, primele 9 luni aducând venituri de aproximativ 634 milioane de dolari, cu 50% mai puţin decât în aceaşi perioadă a anului trecut (un an oricum cu minusuri record).

La aflarea acestei veşti preţul acţiunilor HTC au scăzut şi ele la un minim istoric şi nimic nu pare a mai redresa corabia. Nici ultima vestă de salvare nu pare a funcţiona prea bine, vânzările kit-urilor de realitate virtuală HTC Vive fiind destul de modeste.

Cât credeţi că va mai rezista HTC în acest ritm ? Eu nu cred că îi mai prinde 2020.

Sursa: mobileworldlive.com

Categorii: htc

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.