Smartphone

Xiaomi România a trimis un comunicat în care sunt prezentate rezultatele unui studiu Canalys legat de cele mai vândute smartphone-uri în T4 2019 (ultimele 3 luni din 2019, exact în perioada sărbătorilor și a Black Friday).

Pozițiie fruntașe sunt ocupate de iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone Xr și iPhone 8. Abia pe poziția a 6-a este listat Redmi Note 8, urmat de GALAXY 10s, A20s și A30s de la Samsung. Pe ultimul loc din top se află Redmi Note 8 Pro.

Pe întreg anul, Redmi Note 7 ajunge pe locul al 6-lea.

Interesant este că în datele Canalys, Samsung GALAXY S10 Plus prinde locul al 10-lea pe întreg anul. În statistica Omdia nu era niciun vârf de gamă Android în TOP 10. Acum putem sta liniștiți, avem un flagship Android printre cele mai vândute smartphone-uri din 2019. :)

Redmi Note 8 are specificații aproape identice cu Redmi Note 8T. Are un ecran IPS de 6.3 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 665, cameră principală cu senzor de 48 Megapixeli și baterie de 4000 mAh cu încărcare la 18W.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.