Diverse

Calendaristic mai este o singură zi de vară şi pentru că vacanţele s-au cam terminat, vânzările din mediul online vor reveni în următoarea perioadă pe un trend ascendent. Retailerul geekbuying.com întâmpină toamna cu campania promoţională “Biggest Fall Sale” care până pe 4 septembrie ne oferă diverse gadget-uri la preţuri excelente.

Puteţi achiziţiona laptopuri, tablete, TV Box-uri, smartphone-uri, smartwatch-uri, ochelari VR, căşti, boxe bluetooth, drone, aspiratoare inteligente şi multe alte produse. Iată câteva exemple interesante:

OnePlus 5 cu 6 GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare – 459.99 dolari fără TVA;

Teclast 98 cu display de 10.1 inci, procesor octa-core şi 32 GB spaţiu de stocare – 99.99 dolari fără TVA;

Tanix TX3 Mini cu procesor quad-core, redare 4K şi Android 7.1 Nougat – 31.88 dolari fără TVA;

Huawei Honor Band 3 cu display PMOLED şi senzor de puls – 39.99 dolari fără TVA;

Xiaomi Mi Robot cu ghidare laser şi baterie de 5200 mAh ce promite o autonomie de peste 2 ore – 249.99 dolari fără TVA.

De asemenea cei care au achiziţionat produse de pe site în trecut şi se simt norocoşi, îşi pot încerca norocul la tombola “Fall Gifts” acolo unde pot câştiga cupoane de reduceri, tablete, telefoane sau chiar un laptop T-bao Tbook4.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.