Dell este o companie care nu spune foarte multe în zona device-urilor purtabile, însă de curând am aflat că producătorul american este partenerul oficial al Armatei Britanice şi îi furnizează acesteia tablete rugged făcute să rezistente în cele mai vitrege condiţii. Unul dintre cele mai noi modele este Dell Latitude 7212 Rugged Extreme, terminal prezentat în deschiderea IFA Berlin 2017.

Noua tabletă are un ecran de 11.6 inci cu rezoluţie FullHD, procesor ce poate ajunge până la Intel Core i7, până la 16 GB RAM, până la 1 TB spaţiu de stocare, baterie de 34 Wh ce promite o autonomie de până la 19 ore, port USB Type-C, modem Qualcomm Snapdragon X7 LTE-A, GPS, Bluetooth, scanner de amprentă (opţional) şi Windows 10 Pro ca sistem de operare.

Dell Latitude 7212 Rugged Extreme vine cu certificare militară MIL-STD-810G, rezistă la temperaturi de până la minus 20 de grade Celsius, poate include accesorii opţionale (mâner, kickstand sau încărcător extern) şi are un preţ de comercializare ce pleacă de la 1899 dolari. Tableta este disponibilă internaţional, deci se poate comanda oriunde în lume.

Sursa: gadgetzone.ro

Categorii: dell

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.