Smartphone

Cea mai nouă imagine cu OnePlus 10T ne prezintă un smartphone frumuşel, unul căruia îi lipsesc totuşi două elemente definitorii pentru producătorul chinez: butonul Alert Slider şi brandul Hasselblad.

Dacă despre primul ştim de ceva timp că va fi integrat exclusiv pe flagship-urile OnePlus variantele Pro, despre al doilea nu cunoaştem mare lucru, iar mişcarea pare a fi destul de surprinzătoare, mai ales că parteneriatul OnePlus – Hasselblad este destul de recent (acesta a fost prezentat cu ocazia seriei OnePlus 9 din 2021).

În acest caz sunt două variante: fie vom avea implicare Hasselblad tot doar pe modelele flagship variantele Pro (ca în cazul Alert Slider), fie asistăm la o renunţare a colaborării. Aceeaşi întrebare şi-o pune şi cunoscutul zvonac Evan Blass, însă acesta tinde mai mult spre o încetare a parteneriatului.

Oricum ar fi, OnePlus este în prezent aproape una şi aceeaşi cu Oppo, astfel că există suficientă cercetare-dezvoltare în spate astfel încât pe viitor să avem rezultate fotografice excelente.

Categorii: oneplus
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.