Retelistica

Orange ne anunţă că începând de săptămâna aceasta oferă acoperire 5G şi în Oradea. Reţeaua Orange 5G devine astfel disponibilă în 29 de oraşe, printre care: Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Timișoara sau Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Cu ocazia lansării 5G în Oradea, exclusiv în magazinele din oraș, clienții beneficiază pe toată durata lunii mai de o ofertă specială Buy-Back 5G. Prin intermediul acesteia, clienții sunt recompensați cu un discount de 100 euro, în loc de 40 euro la achiziția unui telefon 5G, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, dar funcțional.

Astfel, clienții din Oradea pot achiziționa telefonul Motorola Moto G53 5G la prețul special de 99 euro împreună cu abonamentul Fun 11, însă prin intermediul ofertei locale de Buy-Back 5G, acesta poate fi cumpărat cu 0 euro, dacă aduc un telefon vechi a cărui valoare este de minimum 10 euro. Prin intermediul programului Buy-Back, Orange încurajează un comportament responsabil față de mediul înconjurător, ca parte din angajamentul companiei de a reduce amprenta de carbon.

De asemenea, clienții pot alege abonamentul 5G care li se potrivește și pot profita de reduceri speciale exclusiv online. De exemplu, în această perioadă, abonamentul Smart Plus 15, cu internet nelimitat 5G, este redus cu 50%, de la 15 euro la 7.5 euro/lună, în timp ce abonamentul Fun 11 cu internet 5G nelimitat, și 8.22 GB roaming SEE este acum 8.8 euro/lună, redus cu 20%.

Categorii: orange
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.