Apple

Intodeauna mi-au placut jocurile de strategie. Age of Empires, Red Alert si Warcraft 3 sunt doar cateva din cele mai renumite jocuri de strategie de pe PC dar aceste jocuri nu sunt disponibile si pentru deviceurile noastre.

Astazi va propun un nou joc ce mi-a atras atentia prin grafica, sunete si gameplay acum cateva saptamani. Este vorba de Roads of Rome, un joc dezvoltat de compania Realore. Ideea acestui joc este simpla: trebuie sa construiesti ferme, locuri de prelucrare a lemnului, mine pentru extragerea aurului sau pietrei si sa construiesti un drum.

Roads of Rome este structurat in 4 capitole, fiecare a cate 10 nivele, in care trebuie sa construti un drum destul de complex. In functie de nivel, muncitorii vor avea nevoie de un numar de lemne, sau pietre pentru a construi o bucata din drumul respectiv. De asemenea, mancarea e un factor vital pentru ca fara aceasta, muncitorii nu pot face nici o actiune. Desi pare complicat, jocul este foarte interesant si poate provoca dependenta.

Roads of Rome este disponibil pentru iOS intr-o versiune pentru iPhone/iPod Touch (2,99$ / versiune free) si o versiune separata pentru iPad (3,99$ / versiune free). De asemenea Roads of Rome poate fi jucat si pe PC.