Revolut a lansat un card placat cu aur de 24 K. Poate fi comandat și din România, iar disponibilitatea sa este limitată.

Am extras câteva informații din comunicat:

  • poate fi comandat indiferent de tipul de plan ales;
  • prețul său este de 297.99 lei, iar costurile de expediere sunt incluse;
  • este fabricat dintr-o singură foaie de oțel dur – similar cu cardurile Revolut Metal și este placat cu aur de 24 de carate;
  • este recomandat să fie ținut departe de cheie sau obiecte cu margini ascuțite;
  • greutatea sa este de 18 gr. (identic cu celelelate carduri Revolut Metal);

Dacă nu îți place cardul Gold poți alege alte variante de carduri de la Revolut: Lavandă, Roz, Argint, Gri Spațial sau Negru. Revolut a introdus cardurile metalice personalizate de la început de noiembrie.

Declarație oficială:

”Cardul placat cu aur de 24 de carate face parte dintr-un segment aparte, conceput pentru cei care doresc să adauge un pic de lux în viața lor”, spune Alan Chang, Chief Revenue Officer. „Având în vedere experiența de zi cu zi a utilizatorului, căutăm mereu să oferim consumatorilor mai multe opțiuni și mai mult control, să le permitem să își pună propria amprentă asupra cardurilor Revolut, articole pe care le poartă cu ei aproape peste tot.”

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: Revolut

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.