Revolut a adăugat serviciul său de turism în oferta locală. Se numește Sejururi / Stays și a debutat în vară pe anumite piețe europene (Recolut are 1.4 milioane utilizatori în Români și 16 milioane la nivel mondial).

Am extras câteva informații din comunicat:

➡️ Stays aduce rezervări în țară sau străinătate prin aplicație din câteva click-uri+ tarife exclusive;

➡️ economii de până la 10% din tranzacția efectuată cu Stays, în funcție de planul tarifar deținut;

➡️ alte beneficii incluse în aplicația Revolut: curs de schimb vautar avantajos, partajarea notelor de plată, asigurare de călăorie, acces în lounge-ul aeroportului cu Pass LoungeKey etc.

Revolut a derulat și un studiu în prima parte a lui 2021 pe 12.000 de clienți din 10 țări și 72% dintre britanici și spanioli și-au exprimat intenția de a călători, 84% dintre francezi și 80% din polonezi au declarat că speră să se reia călătoriile până la sfârșit de 2021 (ar fi fost interesant de aflat și opinia românilor pe subiect).

Mi-am făcut Revolut în urmă cu ceva timp, dar îl folosesc rar spre deloc. Voi?

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: Revolut

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.