Software

Revolut a lansat secțiunea Rewards pentru cei ce folosesc planurile Premium și Metal. Este o metodă suplimentară prin care încearcă să-și fidelizeze clientela.

Au încheiat parteneriate cu Aliexpress*, Vivre și Otter.

Vivre și Otter au expunere locală, iar Aliexpress este un shop online din China. Nu spun că este rău că au încheiat un parteneriat de genul, mai ales că sunt destui clienți de Aliexpress printre cei ce ne citesc site-ul. Totuși, parcă mai degrabă aș fi vrut să văd pe acolo eMAG, Altex, Flanco etc. Nu este exclus să-i descoperim pe viitor.

Să revin la subiectul articolului. Sunt două tipuri de recompense:

  1. Reduceri (reducere la un comerciant când se face plata cu cardul, online sau prin Apple Pay);
  2. Cashback (un procent din valoarea plătită se întoarce către utilizatorul de card Revolut).

Cei ce folosesc Revolut în planurile Premium și Metal din România vor avea oferte personalizat de la companii aeriene, hoteluri, călătorii cu trenul*, mâncare și băuturi, sănătate și frumusește etc.

Nu știu dacă aș fi adăugat secțiunea călătorii cu trenul pentru țara noastră. 

Revolut are peste 12 milionae de utilizatori, peste 2000 de angajați în 23 de orașe. A procesat peste 1 miliard de tranzacții, iar valoarea totală se ridică la peste 100 miliarde dolari.

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.