Arhiva-Resurse

V-am scris despre vânzările spectaculoase ale Apple legate de smartphone-ul său – aici. Compania din Cupertino o duce bine și în alte segmente pe lângă telefoane inteligente și tablete. Tim Cook, CEO al Apple, a amintit și de vânzările pentru Apple TV și de iCloud care se apropie rapid de milestone-ul a 100 de milioane utilizatori, îl vor atinge în 2012.

Apple TV nu este promovat și Tim Cook a spus că deocamdată ei privesc această nișă ca pe un hobby, a promis că investesc în dezvoltarea produsului. iCloud a atins 85 de milioane utilizatori în doar trei luni și creșterea a fost neașteptat de mare. Tim Cook vede iCloud ca pe un produs strategic al Apple în noua decadă.

Sursa: bgr.com

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.