Arhiva-Resurse

V-am scris despre vânzările spectaculoase ale Apple legate de smartphone-ul său – aici. Compania din Cupertino o duce bine și în alte segmente pe lângă telefoane inteligente și tablete. Tim Cook, CEO al Apple, a amintit și de vânzările pentru Apple TV și de iCloud care se apropie rapid de milestone-ul a 100 de milioane utilizatori, îl vor atinge în 2012.

Apple TV nu este promovat și Tim Cook a spus că deocamdată ei privesc această nișă ca pe un hobby, a promis că investesc în dezvoltarea produsului. iCloud a atins 85 de milioane utilizatori în doar trei luni și creșterea a fost neașteptat de mare. Tim Cook vede iCloud ca pe un produs strategic al Apple în noua decadă.

Sursa: bgr.com

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.