Jocuri si Aplicatii

Grand Theft Auto este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale momentului, dar detaliile la ora actuală sunt foarte reduse. Zilele trecute au mai fost lansate două capturi de ecran / screenshots. Asta mai mult spre a păstra atenția fanilor, presei de specialitate.

Acțiunea are loc în San Andreas. Un oficial Rockstar a declarat că mai multe detalii vor fi relevate în curând. A spus că-i un proiect foarte mare, se lucrează intens. Nu se știe nimic vis-a-vis de lansarea oficială a jocului, iar speranțele multora sunt că va ajunge pe anul în curs, deși cel mai probabil va fi adus în 2013.

GTA III a fost portat pe telefoanele & tabletele cu Android și iOS. Un prieten a rămas uimit când a văzut că gameplay-ul este identic între versiunea pentru pc și cea pentru smartphone.

Sursa: Rockstargames.com

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.