Care va fi viitorul tarii noastre? Problema este extrem de complexa. In primul rand, tara asta are un viitor ca sa vorbim despre el. Situatia actuala este alambicata si se pot trage multe concluzii depinde din coltul cui analizezi. Pentru unele persoane, putine la numar, tara asta a avut o conotatie pozitiva – adica au scos, frate, banii ca lumea de pe ea. Pentru ceilalti, multi la numar, viata devine din ce in ce mai grea si stresul este la maxim, zilnic – grija locului de munca iti mananca nervii in societatea asta democratica, multi sunt nostalgici dupa perioada comunista deoarece, atunci domnule, nu aveai grija asta. Ar trebui sa constientizeze ca o mare parte din situatia actuala se datoreaza acelor momente.
          Sunt optimist si sper ca generatia mea sa inlocuiasca cu brio generatia parintilor mei – cei de 40 – 50 care ne conduc acum si formarea lor educationala, in comunism si valorile inoculate odate cu asta, ce le indica un drum cu multe poteci ascunse folosite de baieti destepti.
          Oricum, multe fapte ale tinerilor de varsta mea, indica faptul ca lupul isi va schimba parul dar naravul ba. Cunosc un individ tanar implicat in politica care spunea ca scopul sau este sa dea marea lovitura, asa ca ………..
           Speranta moare, totusi, ultima si in tara noastra. Sa speram la mai bine!

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.