Diverse

În şedinţa Consiliului de administraţie a Romtelecom ce a avut loc ieri s-a aprobat rebranduirea companiei sub brandul T-Mobile, iar perioada estimată pentru finalizarea acestei schimbări este data de 12 septembrie 2014. În această rebranduire intră şi operatorul de telefonie mobilă Cosmote, ce are acelaşi acţionar majoritar precum Romtelecom.

Bugetul total alocat pentru această rebranduire este de aproximativ 10 milioane de euro, sumă care include absolut toate cheltuielile. Momentan nu se ştie exact cine se va ocupa de întregul proces, însă în acest sens se vor realiza licitaţii sub îndrumarea grupului german Deutsche Telekom.

Sperăm totuşi că acest proces de rebranduire se va  simţi direct şi în relaţiile cu consumatorii, în special în ceea ce priveşte serviciile oferite, cât şi în preţurile practicate.

cosmote_romtelecom

 

Sursa: ZF.ro

Categorii: cosmotediverse

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.