Software

Finlandezii de la Rovio, creatorii faimosului joc Angry Birds, revin în forţă cu un nou joc ce se anunţă de pe acum extrem de interesant -> Angry Birds Epic. Dacă iniţial creatorii s-au limitat doar la jocul tip arcade, succesul acestuia le-a permis dezvoltarea unui joc nou, Angry Birds GOAcest joc de curse a prins foarte bine la public, iar acum cei de la Rovio se pregătesc de lansarea primului lor joc de genul turn-based RPG.

Din primele informaţii, se pare că Angry Birds Epic se va baza pe o poveste foarte bine pusă la punct, în care vom fi puşi în postura unor cavaleri medievali şi va trebui să facem faţă unor misiuni de cucerire. Pentru a realiza acest lucru, vom dispune de arme, armuri, poţiuni, puteri speciale etc., care ne vor uşura (sau nu) misiunea de conquistadori.

Detaliile oficiale ale jocului le vom putea vedea la sfârşitul acestei săptămâni, când Angry Birds Epic va apărea în App Store-ul din Canada şi Australia. Creatorii jocului pregătesc de asemenea şi versiuni pentru Android şi Windows Phone.

Angry-Birds-Epic-Characters-Knight-and-Mage-Screenshot-v2

Sursa: Angrybirdsnest.com