Android

Aplicația zilei vine și de această dată de pe meleaguri românești. Este vorba de un program foarte util care îți oferă informații despre firmele de taximetre din majoritatea orașelor, despre numerele de telefon la care pot fi contactate și mai ales despre prețul pe care îl percep per kilometru.

[qr]https://market.android.com/details?id=org.radu#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwib3JnLnJhZHUiXQ..[/qr]

RoTaxi este ușor de folosit și enorm de utilă atunci când ai de făcut o comandă. Alegi orașul, selectezi ordinea descrescătoare în fucție de preț, alegi prețul cel mai bun în fucție și de rating-ul firmei, alegi un număr de telefon la care să faci comanda și gata. Atât de simplu încât merită să ai această aplicație pe telefonul tău oricând. Niciodată nu știi când vei avea nevoie de un taxi ieftin și bun.

Această aplicație este dezvoltată de Funsharing.eu , este gratuită, nu are reclame și nu necesită conexiune la internet. Mai mult decât atât ea „cântărește” doar 186 k.

Puteți downloada această aplicație direct pe smatphone scanând codul afișat în acest articol. Dacă nu aveți o aplicație cititor de coduri de bare v-o recomandăm pe aceasta.