Diverse

Cred că a trecut ceva timp de la un eveniment în care am participat alături de un cititor, dar uite că NVIDIA ne-a pregătit o supriză pentru luni după-amiază (19 noiembrie, de la 17.00). 

Sunt 4 site-uri + 4 cititori ce se vor duela în Forza Horizon 4 (Gadget.ro, Nivelul2.ro, Overheat.ro și WASD.ro). Sunt 8 sisteme Lenovo Legion T730 cu procesor Intel Core i7-9700K, 16 GB memorie RAM de tip HyperX DDR4 și SSD HyperX M2.SATA de 240 GB, motorizat la nivel grafic de NVIDIA GeForce RTX 2080.

Locația aleasă: noul Nexus Gamers Pub de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu 45 la Tati Business Center, București. Fiecare cititor primește pe lângă experiența propriu-zisă și câte un goodie bag. :)

Am nevoie de un aliat în acest duel, unul care să fie pasionat de jocurile de tip racing. Vă puteți înscrie printr-un comentariu la acest articol. Sunt luate în calcul comentariile publicate până pe 17 noiembrie la 23.00. Trebuie să ne spui câte ceva din experiența ta cu jocurile preferate pe nișa racing.

În alegerea cititorului cu care particip la RTX Gamers Lan Party voi ține cont de comentariul propriu-zis & experiența pe tipul de jocuri amintită, dar un cititor cu vechime va avea un plus în procesul de selecție. Îl voi contact pe mail, pe duminică dis-de-dimineață.

Mult succes!

Update: Liviu este cititorul ales să participe la RTX Gamers Lan Party. Mulțumesc!

Credit foto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.