Smartphone

Un cititor  a precizat în secțiunea de comentarii că a prins iPhone X de 256 GB la Orange pe o greșeală de preț – 13.01 euro. 

A primit confirmare prin mail și SMS, iar cu transport ar fi de plătit doar…, 74 lei.

Nu știu ce să zic, va fi o întreagă discuție pe acest subiect. Este clar că avem o greșeală și că Orange poate alege să livreze stocul inițial de iPhone X, iar după aceea să ofere un voucher sau cine știe ce soluție găsește spre a rezolva problema. Bănuiesc că dacă această ofertă a stat pe site pentru câteva ore s-au generat sute de comenzi, iar sute de iPhone X ar însemna sute de mii de euro = o pagubă destul de serioasă chiar și pentru operatorul de telecomunicații.

Am cerut mai multe detalii și aștept un răspuns.

Cum credeți că vor ieși din această situație?

Update:

“În urma unei erori, în cursul zilei de astăzi, pe site-ul orange.ro au fost publicate anumite produse din gama Apple cu preţuri de vânzare eronate. Pentru noi este foarte importantă experienţa clienţilor, astfel toate comezile înregistrate în urma acestei situaţii vor fi onorate.”

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.