Smartphone

Un telefon la care de dimineață știam că va fi lansat în săptămână următoare a ajuns a fi amânat pentru o dată necunoscută. Nu știm care este motivul adevărat. Avem două variante:

– o neînțelegere între Samsung și Google datorită imaginilor și clipului scăpate în decursul acestei zile și publicate pe gadget.ro și mobilissimo.ro. La cererea sursei am ales să ștergem imaginile cu capturile de ecran din Android Ice Cream Sandwich și fotografia clară cu Nexus Prime;

– moartea lui Steve Jobs și suprapunerea evenimentului de lansare cu  data funerariilor fostului CEO al Apple.

Nexus Prime sau Samsung Galaxy Nexus cât și Android 4.0 Ice Cream Sandwich beneficiază de un interes uriaș comparabil doar cu cel stârnit de iPhone 4S înainte de lansare. Specificațiile tehnice îl fac să fie superior lui iPhone 4S – sunt și mici excepții, camera lui Nexus Prime este de 5 Megapixeli față de 8 Megapixeli la rivalul din Cupertino și sunt mai multe aplicații în App Store față de Android Market – de 2x ori mai multe.

Astăzi am trăit satisfacția de a fi citat de cele mai mari site-uri tech din lume: thisismynext.com, bgr.com, phandroid și alte zeci sau chiar sute de bloguri.

Via: mobilissimo.ro

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.