Geekmall Concept Store Diverse

Black Tech Group este distribuitorul exclusiv în Romania al brand-urilor 70mai, Yeelight, Aqara, Jimmy, Yesoul, Kugoo, Oclean, Vsett, Tronsmart, Petkit, distribuitor autorizat al brand-urilor OPPO, Vivo, Kingsmith, Roidmi și dealer Xiaomi. Compania a deschis din 8 decembrie 2022 magazinul fizic Geekmall Concept Store. Spațiul comercial în suprafață de 200 metri pătrați se află în Mega Mall, la nivelul -1.

În magazinul amenajat modern sunt zone dedicate, delimitate pe branduri. Sunt secțiuni pentru trotinete electrice de la Xiaomi, Kugoo și Vsett, rafturi pentru gama Aqara, spațiu pentru produsele 70mai, zonă pentru becurile și corpurile de iluminat inteligente Yeelight, spațiu dedicat pentru aparatele de fitness Yesoul, periuțele de dinți din gama Oclean au și ele locul lor special, la fel și boxele Tronsmart, aspiratoarele Jimmy sunt chiar la intrare, iar gadgeturile Petkit, cele destinate animalelor de companie, pot fi văzute la un stand propriu:

Clienții Geekmall Concept Store pot interacționa fizic cu sute de produse și pot primi informații de la consultanții de vânzări.

Declarație oficială: „Decizia de a deschide Geekmall Concept Store a venit din dorința de a putea oferi clienților noștri experiența fizică a interactivității cu produsele. Posibilitatea de a testa înainte de achiziție și de a putea avea un consultant care să răspundă la întrebări este un serviciu gratuit pe care îl oferim în cadrul magazinului nostru. În plus, toate produsele beneficiază de garanție 2 ani (sau conform legislației în vigoare) pentru persoane fizice și garanție cu transport gratuit la service-ul nostru, unde specialiștii noștri bine pregătiți vin rapid cu soluții eficiente și folosesc doar piese originale.

Între 9 – 13 decembrie 2022 în Geekmall Concept Store sunt rulate câteva promoții interesante:

👉 Smartphone Vivo Y11s, 3G RAM, 32GB – 399 lei;
👉 Smartphone OPPO Reno 7 Lite 5G – 1599 lei;
👉 Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam – 199 lei;
👉 Bec smart Yeelight LED GU10 Smart Bulb W1, White, 4.8W, 350 lm – 49 lei.

Magazinul online Geekmall.ro rămâne în continuare operațional și merită menționat că produsele de pe rafturile virtuale se află în stocul din România, așa că orice comandă va fi onorată în cel mai scurt timp. Cei și mai nerăbdători de atât pot însă de acum să meargă în Geekmall Concept Store și să plece cu produsele dorite pe loc.