Am testat mai de mult versiunea beta, de curand pe cea finală. Nu este cine ştie ce. Are un fel de Top Sites (care seamănă cu Speed Dialul din Opera dar nu îţi poţi configura site-urile afişate). Se mişcă greu prin navigarea deşi Apple spune că este cel mai rapid (Chrome este maestru aici, dar când milisecundele fac diferenţa mi se pare hilar a face din asta mare caz). 
              Opera rămâne favoritul meu. Este intuitiv, rapid ca navigare şi randează frumos toate site-urile. Safari rămâne un exerciţiu de stil plăcut doar de cei care vor ceva altfel. Internet Explorer rămâne pentru novici. Firefox este al celor care ştiu să îi folosească extensiile (nenumărate). 
             Tu ce browser utilizezi frecvent şi care este motivul?

Categorii: browsere
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.