Am testat mai de mult versiunea beta, de curand pe cea finală. Nu este cine ştie ce. Are un fel de Top Sites (care seamănă cu Speed Dialul din Opera dar nu îţi poţi configura site-urile afişate). Se mişcă greu prin navigarea deşi Apple spune că este cel mai rapid (Chrome este maestru aici, dar când milisecundele fac diferenţa mi se pare hilar a face din asta mare caz). 
              Opera rămâne favoritul meu. Este intuitiv, rapid ca navigare şi randează frumos toate site-urile. Safari rămâne un exerciţiu de stil plăcut doar de cei care vor ceva altfel. Internet Explorer rămâne pentru novici. Firefox este al celor care ştiu să îi folosească extensiile (nenumărate). 
             Tu ce browser utilizezi frecvent şi care este motivul?

Categorii: browsere

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.