Arhiva

 

Samsung a lansat noul său Galaxy Player 3,6 în Coreea de Sud. Noul player oferă majoritatea funcţiilor specifice oricărui telefon cu Android, fără modulul GSM. Cu toate acestea, utilizatorii vor avea acces la Android Market pentru a-şi downloada aplicaţii şi vor putea efectua apeluri prin VoIP odată conectaţi la internet.

Acest gadget se adresează tuturor pasionaţilor de muzica şi nu numai. Acest gadget prezintă un procesor de 1 GHz, un display de 3,6 inch cu o rezoluţie de 480 x 800 pixeli, o cameră principal de 3 megapixeli şi una secundară VGA.

Samsung Galaxy Player 3.6 va fi disponibil în două variante: 8 GB ce va costa 174 dolari şi 16 GB ce va costa 209 dolari.

Personal, nu văd utilitatea acestui dispozitiv. Preţul este apropiat de cel al unui smartphone de clasă mijlocie care face mai multe. Dar dacă cei de la Samsung au scos aşa ceva, probabil că se cere.

Sursa: playtech.ro

Categorii: arhivasamsung

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.