Tablete

Samsung nu duce lipsă de creativitate, iar cea mai nouă inovaţie a sa în domeniul publicitar este reprezentată de un pian digital realizat doar din tablete Samsung Galaxy Tab S2.

Pianul a fost prezentat în urmă cu câteva zile în centrul comercial Spitalfields Market din Londra. Acesta a fost construit din aproximativ 100 tablete, iar pentru a demonstra că funcţionează a fost invitat un pianist celebru (Myleene Klass) ce a interpretat câteva colinde.

“Nimic nu mă face să mă simt mai fericită decât să mă aflu la pian înconjurată de cele două fetițe ale mele. Pianul format din tablete Samsung Galaxy Tab S2 este o premieră și nu se compară cu nimic la ce am mai cântat până acum.” a declarat pianista.

Pianul nu este de vânzare şi are rolul de a promova Samsung Galaxy Tab S2 pe perioada sărbătorilor de iarnă. Tableta Samsung a fost lansată în vara acestui an şi este disponibilă în 2 versiuni: cu display de 8 inci, respectiv 9.7 inci.

Samsung Galaxy Tab S2 2

Sursa: techtimes.com

Categorii: samsungtablete

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.