Samsung Galaxy Z Flip Telefoane Mobile

COVID-19 afectează industria de tehnologie. MWC Barcelona 2020 a fost anulat, fabrici din China sunt închise săptămâni la rând, iar acum a ajuns și în Coreea de Sud.

Samsung a închis o fabrică din Gumi după ce un angajat a fost infectat cu coronavirus. Unitatea respectivă era responsabilă pentru producția smartphone-urilor pliabile: GALAXY Z Flip și GALAXY Fold.

Compania sud-coreeană a venit și cu un comunicat în care precizează că angajații săi ce au intrat în contact cu persoana infectată sunt plasați în carantină și fac teste legate de o eventuală prezență a COVID-19.

Sunt sigur că virusul ce face ravagii în China va avea un impact major în ce privește economia globală, inclusiv în ce privește prețul și disponibilitatea unor produse (de la smartphone-uri și până la automobile). Cred că este și greu de cuantificat un astfel de impact, cu cât timpul trece se adună miliarde de dolari.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.