Telefoane Mobile

DJ Koh era CEO-ul diviziei de IT & Mobile Communications în cadrul Samsung. Au ținut o întâlnire anuală și a venit o schimbare în ierarhia gigantului sud-coreean.

Roh Tae-moon este noul CEO, iar DJ Koh primește funcția de co-CEO. Roh Tae-moon era locul 2, iar acum face pasul spre poziția de președinte. Interesant este că la 51 ani* primește și titlul de cel mai tânăr președinte al diviziei de IT & Mobile Communications în istoria Samsung.

Putem zâmbi, dar discutăm despre Coreea de Sud. Aici este o întreagă filozofie în ce privește liderul și respectarea ierarhiei etc. Înțeleg că Roh Tae-moon se află în spatele liniei A din 2019, un segment în care Samsung pierdea clienți de la an la an. Au reușit să stopeze trendul și să reintre în joc la modul serios. Tot el s-a ocupat și de deschiderea spre outsourcing pe producția de smartphone-uri.

Din partea noului CEO este așteptată o strategie îndrăzneață, una prin care să țină pasul cu avansul Huawei (dacă nu apărea problema cu introducerea în SUA pe lista Departamentului de Comerț se vorbește că ar fi prins locul 1 mondial din a 2-a jumătate a lui 2019).

Presupun că prima scenă pe care noul președinte va ieși în față va fi în cadrul Unpacked-ului din 11 februarie când sunt așteptate GALAXY S-urile în generație 2020.

*În alte surse se spune că ar avea 52 de ani. Tot pe acolo se afirmă că DJ Koh își păstrează poziția de CEO al IT & Mobile Communications, iar Roh Tae-moon are rolul de a se ocupă de divizia de mobile și în special de prezența internațională (de a găsi strategii noi și a revitaliza organizația). 

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.