Arhiva

Samsung aduce pe piaţa europeană în luna aprilie maşinile de spălat pe baza conceptului Eco Bubble ce pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone. Tehnologia Eco Bubble nu este nouă, fiind prezentă pe piaţa din România încă din 2010. Eco Bubble este o tehnologie ce permite unei maşini de spălat ca prin amestecul de apă, detergent şi aer, să obţină aceleaşi rezultate în spălarea cu apă rece, cum ar obţine cu apă caldă.

Funcţiile maşinii pot fi controlate prin intermediul unei aplicaţii de smartphone. Mașina de spălat Samsung de 12 kg dispune de un ecran LCD color  ușor de controlat, ce calculează și afișează consumul de energie electrică și de apă. Ecranul LCD poate fi sincronizat cu un smartphone Samsung prin intermediul unei aplicații ce oferă acces la o multitudine de servicii și opțiuni. Atunci când LCD-ul mașinii de spălat afișează un mesaj de eroare, aplicația de pe smartphone va sugera soluții posibile și contactarea unui service autorizat pentru programarea reparației.

Sursa: gadgetreport.ro

Categorii: arhiva

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.