Televizoare

CES 2019 mai că bate la uşă, iar în cadrul acestui eveniment sunt lansate de obicei cele mai noi tehnologii din diverse segmente. Poate cea mai cunoscută secţiune este cea a televizoarelor, iar aici s-ar putea să avem o surpriză din partea Samsung.

Se pare că utilizatorii actuali de televizoare Samsung nu sunt deloc mulţumiţi de Bixby, asistentul virtual propus de compania sud-coreeană pentru smart TV-urile din 2018, lucru de înţeles ţinând cont că acesta nu ştie decât să controleze playback-ul video. Integrarea sa este anevoioasă şi la momentul actual mai mult încurcă.

Pentru a rezolva această situaţie, există voci care susţin că Samsung a bătut palma cu Google pentru a utiliza Google Assistant pe televizoarele smart lansate în 2019. Această decizie destul de normală ne lasă totuşi două semne de întrebare:

  • Renunţă oare Samsung la Bixby ?
  • Smart TV-urile din generaţiile anterioare vor primi update pentru Google Assistant ?

Probabil peste doar câteva zile vom primi răspunsurile la cele două întrebări chiar din partea Samsung.

Sursa: phonearena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.