Hardware

Chiar dacă până în acest moment nu avem nicio informaţie oficială legată de acest posibil parteneriat, se pare că Samsung a bătut deja palma cu MediaTek şi în foarte scurt timp vom vedea primele smartphone-uri Samsung cu acest tip de procesor.

O confirmare indirectă a acestui parteneriat am primit-o zilele acestea chiar din România, acolo unde Arthur Wang (Senior Director MediaTek) a participat la lansarea telefonului Allview P9 Energy. Domnul Wang a acordat un interviu site-ului lab501.ro, iar într-una dintre întrebări i-au fost solicitate detalii cu privire la produsele realizate în parteneriat cu Samsung. Răspunsul oficialului MediaTek a fost unul scurt, dar cu un mare sâmbure de adevăr: “Din păcate, nu putem oferi informaţii despre produse care nu au fost încă anunţate de partenerii noştri.”

Ultimele două cuvinte sunt esenţiale şi cred că putem spune că pe piaţa telefoanelor inteligente avem o nouă colaborare: Samsung şi MediaTek. Nu cred că mai avem mult de aşteptat până vom vedea primul terminal Samsung cu MediaTek Helio X20 sau P10.

img_20160927_103318-630x436

Sursa: mobilissimo.ro

Categorii: hardwaresamsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.