Smartphone

Este de notoritetate conflictul dintre Samsung și Apple. Acesta se desfășoară în tribunale dintre întreaga lume cu acuze legate de încălcarea patentelor sau copy / paste în ce privește designul. 

iPhone 5 a fost prezentat pe 12 septembrie. Precomenzile  s-au epuizat în doar câteva ore, asta arată interesul față de acest smartphone. S-au făcut estimări și doar în câteva zile de pe 21 septembrie până la final de lună ar atinge 10 milioane de unități.

Samsung Galaxy S III s-a comercializat în peste 20 de milioane unități în 100 de zile. Vedeți mai jos cum arată reclama Samsung cu atac direct la iPhone 5:

A urmat și o contra-reclamă de la un fan Apple: 

Voi de partea cui vă poziționați?

Update: Samsung a listat varianta SUA a lui Galaxy S III cu 2 GB memorie RAM și Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz + Adreno 225. 

Sursa 1 ! Sursa 2

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.