Telefoane Mobile

Samsung a adus și primele sale telefoane cu Windows Phone 8, sistem de operare mobil powered by Microsoft. Observați că Samsung deși vinde telefoane Android foarte bine nu ajunge a neglija și WP8 care pornește într-un fel de la zero.

Specificațiile hardware pentru ATIV S, presupun că acum avem o nouă serie de telefoane denumită ATIV față de Omnia cum ne obișnuise compania sud-coreeană până acum:

Smartphone
Date tehnice
Samsung ATIV S
Ecran Super AMOLED HD de 4.8 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli
Procesor Dual-core la 1.5 GHz
Memorie 1 GB RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
GPU
Sistem de operare Windows Phone 8
Conectivitate 3G, Wi-Fi în toate standardele, bluetooth, jack de 3.5 mm, GPS, GLONASS, NFC
Cameră foto și video 8 Megapixeli și cameră frontală de 1.9 Megapixeli
Baterie 2300 mAh
Greutate 135 gr.
Grosime 8.7 mm

Bănuiesc că procesorul implementat pe ATIV S este Qualcomm Snapdragon S4 Pro cu Adreno 225, performanțele livrate vor fi de top și asta în contextul în care vedeți că au pus o baterie mai mare și față de Samsung Galaxy S III ce vine cu un procesor quad-core. Cu un acumulator mare și tot au reușit să facă un device slim cu doar 8.7 mm grosime și 135 gr.

Să vedem prețurile și disponibilitatea în piață spre a ne forma o opinie vis-a-vis de șansele pe care le are.

Sursa: SamsungMobilePress.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.