Samsung a anunțat o serie de aspiratoare verticale cu stație dedicată. Este vorba despre Samsung Bespoke Jet cu All-in-One Clean Station.

Ce face All-in-One Clean Station?

  • are rol de încărcător pentru aspiratorul vertical;
  • golește automat recipientul de praf prin tehnologia Air Pulse;

Noua generație Samsung Bespoke Jet are o eficiență de 99.999%… pentru că se bazează pe un sistem de filtrare cu mai multe straturi. Ciclonul principal separă particulele mari de praf ce sunt preluate într-un filtru cu plasă metalică. Un microfiltru prinde particulele fine de praf, iar alt microfiltru prinde micropraful (particule cu dimensiuni între 0.5 – 4.2 microni). Toate piesele și filtrele sunt lavabile.

Încorporează un motor Samsung Digital Inverter capabil să genereze 210W putere de aspirare. Cântărește 1.44 kg, are afișaj digital LCD în 29 de limbi (este inclusă și limba română) și aduce informații despre setările nivelului de aspirare, durata rămasă a baterii, informații despre eventuale obiecte blocate în perie, filtre lipsă + ghid explicit pentru remediere.

Bateria îi aduce autonomie de până la 1 oră. Există posibilitatea în a schimba bateria cu una de rezervă. Samsung afirmă că acumulatorul își păstrează 70% din performanța originală pe parcursul a 500 cicluri.

Noua generație de aspiratoare verticale debutează în Europa din ianuarie 2022. Sosește în trei variante de culoare: Midnight Blue, Misty White și Woody Green.

Declarație oficială:

„Curățenia este acum o prioritate pentru consumatorii din întreaga lume, așa că ne-am dorit să creăm un produs care să le ofere utilizatorilor caracteristici mai convenabile și mai puternice pentru ca aceștia să-și mențină casele ordonate mai mult timp. Samsung Bespoke Jet™ nu doar că oferă nivelul de putere și performanță necesar pentru a vă menține podelele curate, ci și un design elegant care se poate integra perfect în orice cameră din casa dumneavoastră”, a declarat Hyesoon Yang, Executive Vice President and Head of Customer Experience of the Digital Appliances Business de la Samsung Electronics.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.