Tablete

Samsung Mobile Communications a confirmat chiar prin vocea managerului general, JK Shin, faptul că în viitorul apropiat o nouă tabletă de 8 inch îşi va face apariţia în portofoliul Galaxy Note.

Momentan nu există informaţii oficiale despre această tabletă, decât declaraţia lui JK Shin care a confirmat prezenţa acestei tablete în planurile de viitor ale Samsung. Scurgerile de informaţii susţin însă faptul că tableta Galaxy Note 8.0 va dispune de un procesor quad-core Exynos tactat la 1,6 GHz, 2 GB de RAM şi desigur un display de 8 inch cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Ca sistem de operare, Samsung va alege Android 4.1.2 Jelly Bean, iar lansarea sa se pare că se va face cam în aceeşi perioadă cu lansarea Samsung Galaxy 4, sau chiar la MWC Barcelona de luna viitoare.

Samsung Galaxy Note 8.0 se vrea un concurent puternic pentru iPad Mini, o tabletă cu un succes peste aşteptări, mai ales datorită ofertelor existente la operatorii de telefonie mobilă. Dacă Galaxy Note 8.0 va avea un preţ decent va putea oricând să lupte de la egal la egal cu orice tabletă din segmentul de 7, respectiv 8 inch.

Sursa: engadget.com