Smartphone

Prin octombrie a apărut un zvon în presa globală care ne spunea că pentru a-şi atinge ţinta de 20 de milioane de pliabile stabilită pentru 2024, Samsung intenţionează să lanseze un pliabil accesibil, posibil un Samsung Galazy Z FE (model preluat de la seria Samsung Galaxy S FE).

Între timp, zvonul a rămas și mulţi utilizatori ce ar fi fost interesaţi de achiziţia unui smartphone pliabil au amânat achiziţia pentru anul viitor. În contextul unor vânzări nu atât de bune, un purtător de cuvânt al Samsung a declarat publicaţiei sud-coreene Korea JoongAng Daily: “Nu intenţionăm să producem smartphone-uri pliabile cu preţ din segmentul mid-range, iar ultimele zvonuri sunt neîntemeiate”.

Samsung rămâne axat pe zona premium, cea a device-urilor ce costă destul de mult. Spre exemplu, în prezent, noile Samsung Galaxy Z Flip5 şi Galaxy Z Fold5 au preţuri de plecare în România de la aproximativ 4000 lei, respectiv 6500 lei.

Samsung Galaxy Z Flip5 a primit un review detaliat din partea colegului meu Darius Emil, în timp ce Samsung Galaxy Z Fold5 a primit un hands-on.

Sursa: androidpolice.com