Telefoane Mobile

Samsung Galaxy A12 5G este un smartphone ce urmează a fi lansat oficial la sfârşitul acestui an şi chiar dacă nu avem prea multe informaţii despre device, câteva randări ale unor huse ne prezintă şi estetica telefonului.

Pe baza acestor imagini vedem un smartphone cu display FullView şi cameră frontală tip picătură de apă, în timp ce pe spate găsim un ansmblu foto cvadruplu încadrat într-un pătrat şi un LED flash imediat sub acesta. Pe laterale avem tastele de volum, slotul SIM şi butonul power ce încorporează şi scannerul de amprente.

Imaginile confirmă şi faptul că Samsung Galaxy A12 5G va fi un device cu conectivitate 5G, acesta urmând a fi cel mai ieftin din portofoliul companiei sud-coreene. Ţinând cont de categoria de preţ din care face parte, device-ul va integra aproape sigur un procesor MediaTek, probabil un Dimensity 700 sau 720.

Samsung Galaxy A12 5G ar trebui să nu coste mai mult de 180 – 200 euro.

Sursa: slashleaks.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.