Smartphone

Acest început de săptămână ne aduce primele informaţii despre Samsung Galaxy A24, un telefon de buget ce va genera destul de mult volum pentru producătorul sud-coreean.

Samsung Galaxy A24 va fi construit din plastic, iar la nivel estetic avem un amestec de sentimente: unele plăcute pentru spatele acela simplu şi elegant, dar şi unele neplăcute pentru marginile mult prea generoase şi bretonul potrivit pentru modele din 2019 – 2020.

La nivel de specificaţii lucrurile nu stau foarte rău, depinde doar care va fi preţul de comercializare al smartphone-ului:

  • ecran Super AMOLED de 6.4 inci cu rezoluţie FullHD+;
  • procesor octa-core MediaTek Helio G99 realizat pe 6nm cu Arm Mali-G57 MC2 drept GPU;
  • minim 4 GB RAM;
  • cameră foto triplă cu sensor wide de 48 Megapixeli + senzor ultrawide de 8 Megapixeli + senzor pentru adâncimea de câmp de 2 Megapixeli;
  • cameră frontală de 16 Megapixeli;
  • baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă (probabil un 15W).

Samsung Galaxy A24 va veni din fabrică One UI bazat pe Android 13 şi va fi disponibil încă de la lansare pe negru, roşu închis, argintiu şi verde deschis. Procesorul MediaTek Helio G99 are doar modem 4G, semn că vom avea mai târziu şi un Samsung Galaxy A24 cu conectivitate 5G.

Sursa: thetechoutlook.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.