Software

Viorel ne-a trimis mai multe capturi de ecran în care se observă că smartphone-ul Samsung GALAXY A5 în ediția pe 2015 primește Android 6.0.1 Marshmallow. 

Modelul său de Samsung GALAXY A5 2015 poartă indicativul SM-A500FU și a fost achiziționat de la Vodafone. Update-ul are 913.55 MB și printre principalele noutăți:

  • aplicația ChatON ștearsă;
  • interfața TouchWiz actualizată la nivel de design și mod de utilizare;
  • mod de economisire avansată a energiei;
  • reinițializarea setărilor pentru Temă, E-mail, Pictogramă / Widget.

Cea mai interesant add-on: ” A fost aplicat un concept inovator privind modelul de vibrație“.

Samsung GALAXY A5 2015 pornește ca preț de la 1149 lei la eMAG. Folosește un display Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție HD, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 4, procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip quad-core, 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD, cameră de 13 Megapixeli cu f/2.0 și cameră frontală de 5 Megapixeli cu f/2.2, baterie de 2300 mAh.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.