Telefoane Mobile

Veste bună pentru cei ce folosesc smartphone-ul mid-range Samsung GALAXY A70. De câteva zile, compania sud-coreeană a început a oferi update la One UI 2 dezvoltat pe Android 10.

Ucraina este printre primele țări în care update-ul a sosit OTA. Dacă folosiți un GALAXY A70 și ați primit update-ul, ne puteți confirma / infirma în secțiunea de comentarii.

Update-ul are 2.02 GB și aduce patch-urile de securitate la nivelul lui februarie 2020. One UI 2 este o evoluție și nu o revoluție. Am primit update pe GALAXY Note 10 5G și S10 5G și aproape că cu greu am găsit câteva modificări. Este important pe de altă parte spre a avea cele mai noi patch-uri de securitate și cel mai nou software.

Samsung GALAXY A70 ieșea în evidență prin camera principală cu trei senzori, dar și prin ecranul de dimensiune generoasă.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.