Smartphone

Veste bună pentru cei ce folosesc smartphone-ul mid-range Samsung GALAXY A70. De câteva zile, compania sud-coreeană a început a oferi update la One UI 2 dezvoltat pe Android 10.

Ucraina este printre primele țări în care update-ul a sosit OTA. Dacă folosiți un GALAXY A70 și ați primit update-ul, ne puteți confirma / infirma în secțiunea de comentarii.

Update-ul are 2.02 GB și aduce patch-urile de securitate la nivelul lui februarie 2020. One UI 2 este o evoluție și nu o revoluție. Am primit update pe GALAXY Note 10 5G și S10 5G și aproape că cu greu am găsit câteva modificări. Este important pe de altă parte spre a avea cele mai noi patch-uri de securitate și cel mai nou software.

Samsung GALAXY A70 ieșea în evidență prin camera principală cu trei senzori, dar și prin ecranul de dimensiune generoasă.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.