Telefoane Mobile

Este clar că 2019 va fi anul în care Samsung va ieşi din zona sa de confort, iar soluţia aleasă pare a fi cea a diversităţii. Producătorul sud-coreean va lansa smartphone-uri din toate categoriile posibile, de la cele de buget tip best-buy, la cele high-end cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

Un zvon venit via Twitter ne spune că Samsung va lansa în prima parte a acestui an un telefon cu cameră frontală tip periscop. Device-ul s-ar putea numi Samsung GALAXY A90 şi ar putea integra o cameră foto retractabilă în stilul celei prezente pe Vivo NEX S şi NEX A. Aceasta se va activa automat atunci când utilizatorul va dori să facă o fotografie tip selfie.

Important de menţionat că Samsung GALAXY A90 va fi un smartphone aflat la graniţa dintre mid-range şi high-end, astfel că preţul nu va fi deloc scăzut.

Dacă v-am trezit interesul, iată şi un concept bazat pe acest zvon:

Sursa foto: trendingleaks.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.