Smartphone

O colaborare dintre Hugo Boss și Samsung a dus la apariția unui Galaxy Ace cu un look special inspirat din tradiția brandului din lumea vestimentară. Nu sunt schimbări de ordin hardware ci doar wallpapers în ton cu exteriorul plus câteva melodii, un aspect negru mat ce domină la exterior.

Nu se cunoaște prețul oficial, dar se bănuiește unul în jurul a 280 de euro cu toate taxele incluse.

Samsung Galaxy Ace are un display de 3.5 inch cu rezoluție 320×480 pixeli, procesor de 800 MHz, cameră de 5 Megapixeli și rulează Android 2.3.3 Gingerbread.

La prețul de 280 euro s-ar putea să fie un mizilic pe lângă un costum Hugo Boss ce ajunge la sume ce depășesc lejer 7 – 800 de dolari.

Sursa: mediaplan.ovh.net / credit foto

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.