Smartphone

Samsung GALAXY Alpha ar urma să fie lansat pe 13 august. Nu există o confirmare oficială, dar un banner afișat la un eveniment al Samsung din Rusia lasă să se înțeleagă că nu ar mai fi prea mult până la debutul lui Alpha.

Detaliile hardware au fost relevate de o imagine surprinsă în Brazilia. Samsung GALAXY Alpha integrează un display Super AMOLED de 4.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Exynos 5 Octa pe arhitectura big.LITTLE ( 1 x quad-core la 1.8 GHz + 1 x quad-core la 1.3 GHz), 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și fără slot pentru microSD.

Rulează Android 4.4 KitKat cu interfața TouchWiz. Se adaugă camera principală de 12 Megapixeli, frontală de 2.1 Megapixeli, baterie de 1860 mAh. Preia senzorul pentru monitorizarea ritmului cardiac de la GALAXY S5, la fel și cititorul de amprentă.

Pe partea de conectivitate dispune de 4G și port microUSB de tip 3.0. Bateria de 1860 mAh are mențiunea TBO (to be announced). De aici și speranța că vor folosi un acumulator mai generos. 1860 mAh nu are cum să livreze o autonomie rezonabilă pentru un chipset octa-core combinat cu un display Super AMOLED de 4.7 inch.

În rest nu ar fi prea multe de zis vis-a-vis de Samsung GALAXY Alpha. Aștept lansarea oficială și detaliile complete confirmate de compania sud-coreeană. Specificațiile sunt de smartphone mid-range, iar prețul s-ar putea să treacă de bariera a 2000 de lei.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.