Smartphone

Nokia 130 este un feature phone cu preț de 19 euro. Urmează a sosi în variante single sim și dual-sim, disponibilitate de la sfârșitul lui septembrie.

Include un display de 1.8 inch cu rezoluție 160×128 pixeli, LED și funcția arhicunoscută de lanternă, suport pentru microSD de până la 32 GB, bluetooth 3.0, baterie de 1020 mAh, 68.6 gr. și 13.9 mm grosime.

Autonomia cu Nokia 130 în rol de mp3 player ad-hoc se ridică la 46 de ore. Repet. 46 de ore. Ca element personal, cu lansarea lui Nokia 130 știu ce telefon îi voi cumpăra bunicului meu. Are 84 de ani și este deja la al treilea feature phone al companiei finlandeze.

Apropo, din câte știu, divizia de feature phone a Nokia nu a fost preluată de către Microsoft.

Sursa: Nokia.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.