Samsung Galaxy C5 Smartphone

De câteva zile circulă mai multe zvonuri prin dot com, iar acum unele dintre ele sunt confirmate de informațiile apărute pe site-ul instituției care certifică echipamentele de telecomunicații din China – TENAA. Astfel aflăm că o nouă gamă de smartphone-uri se află în pregătire, iar Samsung va anunța noua linie Galaxy C foarte probabil pe data de 26 mai.

Primul exponent al acestei serii este Samsung Galaxy C5, urmând ca în scurt timp să i se alăture și modelul Galaxy C7. Azi avem mai multe informații despre primul dintre ele.

Știm că va integra un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD 1920 x 1080 pixeli. Panelul utilizat va fi unul deja consacrat pentru compania sud-coreeană, cel AMOLED. Alăturarea unui procesor nu dintre cele mai performante la ora actuală – Snapdragon 617, cu o memorie RAM de 4 GB poate părea cel puțin ciudată. Mai ales că 4 GB de RAM am văzut la Samsung numai pe terminalele de top.

Printre celelalte specificații apărute la TENAA mai regăsim o cameră principală de 16 Megapixeli, una frontală de 8 Megapixeli, 32 sau 64 GB spațiu de stocare ce se poate extinde cu card microSD și o baterie de 2600 mAh. Mi se pare cam mică această capacitate, dar măcar integrând un astfel de acumulator Samsung Galaxy C5 se poate lăuda cu o grosime de numai 6.7 mm.

Despre disponibilitatea la nivel internațional a gamei Galaxy C nu avem momentan detalii. Trebuie să vă reamintesc că până la prezentarea oficială a noilor telefoane ne bazăm strict pe zvonuri. Cum de cele mai multe ori acestea se adeveresc în totalitate, pe 26 mai este foarte probabil să avem o confirmare din partea Samsung.

Sursa : PhoneArena.com