Smartphone

Samsung Galaxy Core a ajuns pe web înainte de debutul oficial. Galaxy Core integrează specificații ce-l duc în segmentul mid-range și dispune de conectivitate dual-sim.

Specificațiile tehnice pentru Samsung Galaxy Core I8260: 

Samsung-GALAXY-Core (1)

– display TFT de 4.3 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.1.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră de 5 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 480p cu 30 fps și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1800 mAh, 124 gr. și 9 mm grosime.

Mi-aș fi dorit să găsesc un display Super AMOLED, un TFT capacitiv cu 480×800 pixeli nu are cum să impresioneze în segmentul din care face parte Galaxy Core la nivelul lui 2013. Ar fi fost logic dacă Samsung venea cu mai multe informații vis-a-vis de CPU și GPU. Cred că-i vorba despre un Exynos, dar asta nu se poate certifica decât după ce telefonul intră în piață.

Sursa: SamsungMobilePress.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.