Smartphone

Vă mai aduceti aminte de ruşii de la Caviar ? Compania este cunoscută pentru lansarea de smartphone-uri exclusiviste, modele unicat placate cu aur, metale preţioase şi piele. Cea mai nouă ispravă a sa este Samsung GALAXY Fold în ediţie specială Game of Thrones.

Aceasta este încărcată cu mult aur şi piele, simboluri ale Marilor Case din serial, dragoni, turnuri, o hartă a Westeros-ului şi un sistem de deschidere foarte inovator. Această ediţie specială include doar 7 unităţi, una dintre ele fiind oferită cadou lui George RR Martin, cel care a scris cărţile ce au stat la baza serialului.

Samsung GALAXY Fold în ediţie Game of Thrones costă 8180 dolari, iar faptul că mai există alte două variante unicat, Leather şi Carbon, nu mai interesează pe nimeni.

Mă bate gândul să îmi vând maşina pentru a comanda acest model, însă nu ştiu dacă unităţile pe care s-a lucrat sunt din primul lot, cel cu probleme, sau din cel actualizat ce urmează a fi lansat în perioada imediat următoare. Nu aş vrea să totuşi să ies “prin centru” cu un smartphone cu cute. Nu se face aşa ceva.

Sursa: gizmochina.com