Telefoane Mobile

Cu toate modificările şi îmbunătăţirile aduse în ultimele luni, se pare că Samsung GALAXY Fold rămâne un smartphone foarte, foarte sensibil. Atât de sensibil şi de delicat încât are nevoie de un tutorial de utilizare.

În cadrul acestui tutorial Samsung ne recomandă să:

  • să nu îi punem folie de protecţie (are una deja aplicată, însă din primele teste aflăm că aceasta se zgârie destul de uşor);
  • să folosim o atingere fină în utilizare (orice apăsare mai puternică poate efecta în timp calitatea display-ului);
  • să îl ţinem la distanţă de apă şi praf (indiferent cât de bine este protejat, există riscul ca mici particule să ajungă sub ecran şi să îl deterioreze);
  • să îl ţinem la distanţă de carduri bancare, cartele de hotel, chei, monede etc. deoarece pot afecta buna funcţionare a magneţilor de închidere.

Cei dornici de achiziţia primului smartphone pliabil din lume trebuie să fie foarte atenţi cu device-ul. Se pare că acesta are nevoie de atenţie şi îngrijiri speciale pentru a nu se degrada prea repede.

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.