Smartphone

Samsung Galaxy J2 Pro este cel mai nou smartphone al producătorului sud-coreean. Terminalul este destul de modest şi dacă nu va ajunge în oferta operatorilor de telefonie mobilă, cu siguranţă se va pierde în marea de telefoane similare.

Device-ul aduce un display Super AMOLED de 5 inci cu rezoluţie HD, 2 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare, conectivitate dual-sim, cameră foto de 8 megapixeli şi va rula Android 6.0 Marshmallow cu interfaţa TouchWizz. Samsung Galaxy J2 Pro utilizează tehnologiile Smart Glow (un LED de notificări cu diverse culori amplasat în jurul camerei foto), Ultra data saving şi Turbo Speed Technology (ajută la o mai bună optimizare a aplicaţiilor).

Samsung Galaxy J2 Pro este disponibil pentru început în India la un preţ de aproximativ 150 dolari.

Samsung Galaxy J2 Pro 3

Specificaţii complete pentru Samsung Galaxy J2 Pro:

  • display Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție HD (1280 x 720 pixeli);
  • procesor Spreadtrum SC8830 quad-core la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB;
  • Android 6.0 Marshmallow cu TouchWiz UI;
  • 4G, dual-sim Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS, radio FM;
  • cameră foto de 8 megapixeli cu autofocus, flash LED şi deschidere f/2.2 + cameră frontală de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2;
  • baterie de 2600 mAh şi 8.0 mm grosime.
Sursa: fonearena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.