Telefoane Mobile

FCC este acronimul de la Federal Communications Commission din SUA. Aici sunt testate și aprobate toate telefoanele înainte de lansarea oficială. Este și cazul lui Samsung Galaxy Nexus. Imaginea de mai sus aduce aminte de telefonul pe care vi l-am prezentat în premieră mondială alături de mobilissimo.ro în urmă cu câteva zile.

Tehnologia încorporată îl face compatibil cu rețeaua AT&T și T-Mobile – Cosmote ar trebui să aibă un avantaj față de concurență în aducerea lui Galaxy Nexus sau Nexus Prime pe plan local.

Dintre standardele de conectivitate incluse amintesc: Wi-Fi dual-band  802.11n, NFC, bluetooth. Observ că NFC devine un standard din ce în ce mai comun pe toate smartphone-urile. Va fi interesant să folosim telefonul pe post de portofel virtual. În România nu văd o deschidere din partea magazinelor obișnuite să lucreze mai mult cu cash.

Sursa: FCC.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.