Smartphone

Va sosi în săptămânile următoare şi cel puţin aşa ni se spune pe contul de twitter al Vodafone România. Vorbim de primul telefon din lume ce rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich ce reprezintă o îmbinare între 2.3 Gingerbread şi HoneyComb. Aş zice că ia mai multe elemente din al doilea ca şi design al interfeţei.

Galaxy Nexus dispune de un display Super AMOLED de 4.65 inch cu rezoluţie HD de 1280×720 pixeli, procesor dual-core la 1.2 GHz şi 1 GB RAM, 3G cu suport pentru HSPA+, LTE, bluetooth 3.0, cameră de 5 Megapixeli ce filmează la 1080p, baterie de 1.750 mAh.

Este un smartphone interesant tocmai pentru că în cel puţin doi ani de zile va primi în premieră cele mai noi versiuni ale Android.

Vodafone a adus şi Nexus S destul de repede. Rămâne să mai vedem lista de preţuri. Mă aştept să se ieftinească HTC Sensation, Samsung Galaxy S II şi LG Optimus 2X. Mai ales că vine iPhone 4S. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.