Telefoane Mobile

Samsung s-ar afla pe ultima sută de metri înainte de a lansa un nou smartphone în seria GALAXY Note10 – Note 10 Lite.

În GeekBench 5 a strâns 667 puncte în testul single-core și 2030 puncte în multi-core. La nivel hardware s-a optat pentru procesorul de pe GALAXY Note9 – Exynos 9810 cu 6 GB RAM. Noul smartphone rulează Android 10 cu One UI 2.0, de aici și impresia mea că va fi lansat în ianuarie 2020 când și alte telefoane ale companiei sud-coreene vor trece pe noul software.

La nivel de cameră foto și video se vorbește de un senzor de 32 Megapixeli pentru camera frontală și cel de 12 Megapixeli în rol de senzor principal pe partea spate, probabil cu diafragmă variabilă.

Sunt curios ce vor aduce în plus spre a individualiza pe GALAXY Note 10 Lite față de GALAXY Note9, dacă tot împarte fix același hardware.

Sursa: Droidshout.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.